Yabani İğde Yağının Cilde Faydaları


Krem ve şampuan içeriklerinde adını sıkça duyduğumuz ancak hakkında fazla bilgiye sahip olmadığımız doğada Omega 7 içeren tek meyve olan yabani iğde yağı hakkında kısa bir bilgilendirme yapalım.

Yabani iğde yağı Uzakdoğu ülkelerinde asırlardır güneş yanığı, egzama, dermatit,yara ve iltihaplanma gibi cilt problemlerinde bitkisel tedavi olarak kullanılmıştır.

Antioksidan özelliği sayesinde bu tarz cilt problemlerinin giderilmesine yardımcı olan yabani iğde yağı ciltteki kolajen üretiminin artmasını da desteklemektedir. Bu sayede cildinizin esnekliğini kaybetmesinin ve kırışıklıklarınızın artmasınında önüne geçmiş olacaksınız.

Bir araştırmada Rus astronotların uzay yolculuklarında güneş ışınlarındaki radyasyonunun sebebiyet verdiği problemlerden korunmak için yabani iğde yağı içeren kremler kullandıkları ve başarılı sonuçlar aldıkları belirtilmiştir.

Siz de Fason Kozmetik Üretimi yapmak istiyorsanız buraya tıklayarak iletişime geçmeniz yeterli. +90 312 309 27 06 numarasına hafta içi 09:00-18:00 arası arayabilirsiniz.

Sorularınız için info@daglarkozmetik.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Fason üretim yaptığımız diğer tüm ürünlerimizi incelemek / numune sipariş vermek için buraya tıklaya bilirsiniz.

#fasonkozmetikuretimi #fasonuretim #kozmetikuretimi

Adana Fason Kozmetik ÜretimiAnkara Fason Kozmetik ÜretimiAntalya Fason Kozmetik ÜretimiFason Kozmetikfason kozmetik üreticileriFason Kozmetik Üretimfason kozmetik üretim yapan firmalarFason Kozmetik ÜretimiFason ParfümFason Parfüm ÜretimHaberlerİstanbul Fason Kozmetik Üretimİzmir Fason Kozmetik ÜretimiTürkiye Fason Kozmetik Üretim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    WeCreativez WhatsApp Support
    Müşteri temsilcimiz en kısa sürede cevap vericektir.
    👋 Nasıl yardım edebilirim?