Fason Kozmetik Üretimi Dağlar Kozmetik Shea Butter lı Krem 50 ml

Açıklama

Diğer adı Karite yağı olan
Shea Butter;

Faso ile Gana ülkelerinde yetişen vitamin anlamında zengin bir meyvedir. Toplandıktan sonra

birkaç işleme tâbi tutulan Shea Butter kurutulduktan sonra öğütülür. Shea Butter bu

işlemlerden sonra da yağı çıkarılarak macun haline getirilir.

İncelemeler

Henüz inceleme yapılmadı.

“Fason Kozmetik Üretimi Dağlar Kozmetik Shea Butter lı Krem 50 ml” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İncelemeler

Henüz inceleme yapılmadı.

“Fason Kozmetik Üretimi Dağlar Kozmetik Shea Butter lı Krem 50 ml” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

WeCreativez WhatsApp Support
Müşteri temsilcimiz en kısa sürede cevap vericektir.
👋 Nasıl yardım edebilirim?