Shea Yağı Ne İşe Yarar?


Shea yağı, cildi dış faktörlerden korumaya, cildi nemlendirmeye, F, E, A vitaminleri ile birlikte cildi beslemeye, saçlarda parlaklık görünümü kazandırmaya, gözaltı bakımlarında, makyaj ve kozmetik sanayisinde, bebeklerin kullandığı yağlar ve bakım kremlerinde işe yarayan ve kullanılan bir yağ çeşididir.

 

Shea Yağı Faydaları

Shea yağının faydaları aşağıdaki gibi sıralanabilir:
1. Antioksidan özelliği gösteren bir yağdır.
2. Egzama, akne gibi pek çok rahatsızlığın ortaya çıkardığı etkilere yardımcı olur.
3. Ciltte kurulduktan dolayı meydana gelen kaşıntıları ortadan kaldırır.
4. Göz altı torbalarına ve göz altlarının bakımında kullanılır.
5. Saç diplerinin bakımını yapar. Saçları nemlendirir ve güçlendirir.
6. Eklem ağrılarının giderilmesinde fayda sağlar.
7. Saçların ve cildin parlak  canlı görülmesinde yardımcı olur.
8. Saçların sağlıklı uzamasına yardımcı olur.
9. Peeling ya da maske olarak kullanılır.
10. Tırnak bakımını yapar. Tırnakların derisini ve kökünü besleyerek kırılmasını önler.

 

Sizde FASON ÜRETİM yaptırmak isterseniz  buraya tıklayarak iletişime geçmeniz yeterli. +90 312 309 27 06 numarasını hafta içi 09:00-18:00 arası arayabilirsiniz.

Fason üretim yaptığımız diğer tüm ürünlerimizi incelemek / numune sipariş vermek için burayı tıklaya bilirsiniz.

Sorularınız için info@daglarkozmetik.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    WeCreativez WhatsApp Support
    Müşteri temsilcimiz en kısa sürede cevap vericektir.
    👋 Nasıl yardım edebilirim?