Sarı Kantaron Yağı


Sarı Kantaron Yağı Ne İşe Yarar?

Sarı kantaron yağı çok fazla faydası olan yağlardan bir tanesidir. Mucizevi yağ olarak görülen sarı kantaron yağı antioksidan olmasından dolayı vücuda en faydalı yağlardan bir tanesidir. Saç ve vücut için kullanılan sarı kantaron yağı saç dökülmesine engellerken, saç diplerine bakım yapar ve saç diplerini nemlendirir. Böylece saç dökülmesini önler. Saça esneklik kazandırır ve saçların güçlenmesini sağlar.

Cilde uygulanan sarı kantaron yağı cildin daha sağlıklı görünmesini sağlarken kırışıklıkların da azalmasını sağlar ve yeni kırışıklıkların önlenmesinde etkili olmaktadır. Özellikle yaz aylarında güneş yanığı için sarı kantaron yağından yararlanabilir.

Sarı kantaron yağı vücut için birçok faydalı özelliğe sahiptir. Bilinen faydalarının yanında bilinmeyen de birçok faydası bulunan sarı kantaron yağı saç ve cilt için oldukça sık kullanılmaktadır. Bunun yanında sakinleştirici özelliği de bulunur. Aynı zamanda sarı kantaron yağının tüketilmesi mide ağrılarını azaltma etkisine sahiptir. Hemoroide iyi gelen sarı kantaron yağı bölgeye sürülmesi halinde zararlı bakterilerin temizlenmesinin sağlar ve iltihaplanmayı önler.

Hücre yenileyici etkisi bulunan sarı kantaron yağı cilt için oldukça faydalı yağlardan bir tanesidir. Böylece cilde esnek ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. Antiseptik özelliğinden dolayı akne ve sivilce oluşumunu engellemeye yardımcı olur .

Sizde FASON ÜRETİM yaptırmak isterseniz buraya tıklayarak iletişime geçmeniz yeterli. +90 312 309 27 06 numarasını hafta içi 09:00-18:00 arası arayabilirsiniz.

Fason üretim yaptığımız diğer tüm ürünlerimizi incelemek / numune sipariş vermek için burayı tıklaya bilirsiniz.

Sorularınız için info@daglarkozmetik.com adresinden iletişime geçebilirsiniz

 

Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    WeCreativez WhatsApp Support
    Müşteri temsilcimiz en kısa sürede cevap vericektir.
    👋 Nasıl yardım edebilirim?