SARI KANTARON KREMİ ÜRETİMİ


Sarı kantaron ve faydalarını duymayanımız yoktur herhalde. Yağı, ekstraktı, çayı her haliyle insanların faydalandığı bir bitki türüdür. Özellikle yanıklar konusunda adını çok duyduğumuz bir bitkidir. Cilt lekeleri yanık izleri yara izleri konusunda da adını duyuran bir bitkidir. Antiseptik özelliğinden de bahsedilir. Bu kadar faydasını bildiğimiz bir bitkinin kremin içine girmesiyle o kremin etkisini nasıl artıracağını düşünün bir de… Sarı kantaronlu krem cildinizin ihtiyacı olan neme ışıltıya kavuşmasına yardımcı olur. Güneşe çıkmadığınız zamanlarda uygulayacağınız bu krem cildinize yapacağınız büyük iyiliklerden biridir. Kısacası sarı kantaronlu krem bebeksi bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur.

Siz de Fason Sarı Kantaron Kremi Üretimi yapmak istiyorsanız buraya tıklayarak iletişime geçmeniz yeterli. +90 312 309 27 06 numarasını hafta içi 09:00-18:00 arası arayabilirsiniz.

Sorularınız için info@daglarkozmetik.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Fason üretim yaptığımız diğer tüm ürünlerimizi incelemek / numune sipariş vermek için burayı tıklayabilirsiniz.

#fasonkozmetikuretimi  #kozmetikuretimi #kremuretimi #contractmanufacturing

Adana Fason Kozmetik ÜretimiAnkara Fason Kozmetik ÜretimiAntalya Fason Kozmetik ÜretimiFason KozmetikFason Kozmetik ÜretimFason Kozmetik ÜretimiFason ParfümFason Parfüm ÜretimHaberlerİstanbul Fason Kozmetik Üretimİzmir Fason Kozmetik ÜretimiTürkiye Fason Kozmetik Üretim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

WeCreativez WhatsApp Support
Müşteri temsilcimiz en kısa sürede cevap vericektir.
👋 Nasıl yardım edebilirim?