Lavanta Yağının Kozmetik Kullanımı


Hoş kokusu ve güzel görüntüsünün yanı sıra cilde de faydaları saymakla bitmeyen lavanta bitkisinin kozmetik kullanımı da gün geçtikçe artmaktadır. Kozmetik ürünlerde hem suyu hem de yağının kullanılabilmesi ürün çeşitliliği sağlamaktadır. Güçlü kokusuyla lavanta yağı, ürünlerde tek başına esans olarak kullanılabilir. Ciltte ferah ve taze bir his bırakır.

Ayrıca cildin ışıl bir görünüme kavuşmasına, yumuşamasına ve pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. Cildi canlandırır ve enerji verir. Saçların daha parlak görünmesini sağlar, nemlendirir ve besler.

Firmamız tarafından Isparta’dan tedarik edilen lavanta yağı ve ekstraktı dilediğiniz miktarlarda, dilediğiniz ürünlerde kullanılabilmektedir.

Siz de bizlerle çalışarak fason kozmetik üretimi yaptırmak istiyorsanız buraya tıklayarak bizlere ulaşabilirsiniz,

Ürettiğimiz ürünlerden numune sipariş vermek / incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

#fasonkozmetikuretimi #fason #kozmetik #uretimi #yerliuretim

Fason Kozmetik ÜretimiHaberler

1 Comment

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

WeCreativez WhatsApp Support
Müşteri temsilcimiz en kısa sürede cevap vericektir.
👋 Nasıl yardım edebilirim?