LAVANTA YAĞI


Lavanta, binlerce yıldır hastalıkların tedavisinde kullanılan şifalı bir bitkidir. En belirgin özelliği kokusu ve rengi olan lavantanın bedeni ve zihni arındırdığına inanılır. Antik dönemlerden beri hoş aroması nedeniyle banyo sularına ve sabunlara karıştırılan bitki, günümüzde kozmetik alanında da yaygın olarak kullanılmaktadır. Yaprakları ve sapları sindirim sistemi hastalıklarına iyi gelen lavanta tıbbi amaçlı olarak üretilen şifalı bir bitkidir. Ayrıca zihinsel problemler, kaygı, uykusuzluk, depresyon, baş ağrısı, sivilc gibi cilt problemlerinde yardımcıdır. Yiyecek ve içeceklerde lezzet arttırıcı; eczacılıkta, parfüm ve kozmetik ürünlerinde koku maddesi olarak kullanılan çok amaçlı bir bitkidir.
BAZI FAYDALARI :
Stres ve anksiyeteyi hafifletir
Ağrıyı hafifletir
Saçlarınızı sağlıklı tutar
Sindirimi geliştirmeye yardımcı olur
Ruh halini iyileştirir

Fason üretim yaptırmak isterseniz buraya tıklayarak iletişime geçmeniz yeterli. +90 312 309 27 06 numarasını hafta içi 09:00-18:00 arası arayabilirsiniz.
Fason üretim yaptığımız diğer tüm ürünlerimizi incelemek / numune sipariş vermek için burayı tıklaya bilirsiniz.
Sorularınız için info@daglarkozmetik.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    WeCreativez WhatsApp Support
    Müşteri temsilcimiz en kısa sürede cevap vericektir.
    👋 Nasıl yardım edebilirim?