Kuşburnu Yağı


Kuşburnu yağı,güçlü bir cilt besleyici ve yaşlanma karşıtı  yağlardan biridir.  Özellikle Şili’de yetişen belirli bir gül çeşidinin tohumlarından soğuk sıkma yöntemiyle elde edilmektedir.  Bu yağ esansiyel yağ asitleri bakımından zengindir ve E, C, D ve beta karoten vitaminlerini içermektedir. Cildi nemlendirme ve koruma özelliklerinin yanında serbest radikallerden kaynaklı cilt problemleriyle savaşmak ve kırışıklıkları azaltmak için yardımcı olmaktadır.  Ama hepsi bu kadar değil! Cilt elastikiyetini artırma, lekelerin ve yara izlerinin görünümlerinin azaltılmasına yardımcı olmaktadır.  “Kuru” bir yağ olduğu için kuşburnu tohumu yağı cilt tarafından kolayca emilebilmektedir. Yoğun bir nemlendirme ve yaşlanma önleyici özelliğinden dolayı kremlerde, losyonlarda kullanılabilmektedir.

Siz de Fason Kozmetik Üretimi yapmak istiyorsanız buraya tıklayarak iletişime geçmeniz yeterli. +90 312 309 27 06 numarasına hafta içi 09:00-18:00 arası arayabilirsiniz.

Sorularınız için info@daglarkozmetik.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Fason üretim yaptığımız diğer tüm ürünlerimizi incelemek / numune sipariş vermek için buraya tıklaya bilirsiniz.

#fasonkozmetikuretimi #fasonuretim #kozmetikuretimi

Adana Fason Kozmetik ÜretimiAnkara Fason Kozmetik ÜretimiAntalya Fason Kozmetik ÜretimiFason Kozmetikfason kozmetik üreticileriFason Kozmetik Üretimfason kozmetik üretim yapan firmalarFason Kozmetik ÜretimiFason ParfümFason Parfüm ÜretimHaberlerİstanbul Fason Kozmetik Üretimİzmir Fason Kozmetik ÜretimiTürkiye Fason Kozmetik Üretim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    WeCreativez WhatsApp Support
    Müşteri temsilcimiz en kısa sürede cevap vericektir.
    👋 Nasıl yardım edebilirim?