PEELİNG

 

Artık vücudunuzu nemlendirmek için tüm gün uğraşmayın. İXORA COFFEE BODY SCRUBI duştan sonra vücudunuza sürün, bekleyin ve yıkayın. Mükemmel nemlenme ve yumuşaklığa kavuşun.

 

İçeriğindeki, jojoba, avokado, coconut, susam, zeytin ve tatlı badem yağları sayesinde cildiniz adeta bebek yumuşaklığına kavuşsun. Ayrıca kahve çekirdekleri sayesinde de peeling yapın.

 

Kahve çekirdeği; cildi sıkılaştırır, cildin pürüzsüz bir görünüm kazanmasına, ölü hücrelerin temizlenmesine, cildin kirden arındırılmasına yardımcı olur.

 

E vitamini ve kantaron yağı ile cildiniz yenilenir, tazelenir ve kırışıklıklarınız azalır. Yaşlanma karşıtı özelliğini çok kısa sürede hissedilir.

 

Sizde Fason Body Scrub Üretimi yapmak istiyorsanız buraya tıklayarak iletişime geçmeniz yeterli. +90 312 309 27 06 numarasına hafta içi 09:00-18:00 arası arayabilirsiniz.

Sorularınız için info@daglarkozmetik.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Fason üretim yaptığımız diğer tüm ürünlerimizi incelemek / numune sipariş vermek için burayı tıklaya bilirsiniz.

    × Whatsapp İletişim Available from 08:00 to 18:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday