JOJOBA YAĞI NEDİR , NE İŞE YARAR ?


Jojoba yağı nedir, ne işe yarar?

Kuzey Amerika’ya ait olan ve çöl ikliminde hayatta kalan jojoba ağacının şifalı meyvesinden ve kendisinden elde edilebilen bu mucizevi yağ cilt bakımı denildiği anda ilk akla gelen içeriklerdendir. Cilde iyi gelen etkileri pek çok kişi tarafından bilinen jojoba yağının en önemli özellikleri şunlardır:

  • Cildin nemini koruması için adeta bir kalkan görevi görür. Bu sayede de ciltte beliren ve hassaslaşmaya neden olan pul pul dökülme ve kuruluk nedeniyle oluşan aknelerin giderilmesine yardımcı olur.
  • Anti bakteriyel ve anti mantar özellikleri sayesinde ciltte hijyen sağlar ve günümüzde sık görülen candida gibi olumsuz sağlık durumlarının önüne geçer.
  • Mumumsu ve bedenin ürettiği sebuma benzer bir kıvamda olması nedeniyle hem sebum üretimini dengeler hem de cilt üzerinde alerji karşıtı bir doku oluşturur.
  • Doğal bir E vitamini kaynağı olan jojoba cilt üzerinde antioksidan etki yaratarak akne oluşumunun ve yaşlanma belirtilerinin önüne geçer.
  • Cilt üzerinde yenileyici bir etki yaratarak deri hastalıklarının giderilmesine  destek olur.

Fason üretim yaptığımız diğer tüm ürünlerimizi incelemek / numune sipariş vermek için burayı tıklaya bilirsiniz.

#fasonkozmetikuretimi #fasonuretim #kozmetikuretimi

Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    WeCreativez WhatsApp Support
    Müşteri temsilcimiz en kısa sürede cevap vericektir.
    👋 Nasıl yardım edebilirim?