JOJOBA YAĞI


JOJOBA YAĞININ 13 FAYDASI

  1. Nemlendirir:Nemlendirici özelliği bulunan jojoba yağı cildin üst tabakasının nemli kalmasını sağlar. Bu durum bakteriyel enfeksiyonlar, akne ve kepek oluşumuna karşı faydalıdır.
  2. Antibakteriyeldir:Jojoba yağı antimikrobiyal özellikler de içerir.
  3. Antioksidandır: Jojoba yağı, E vitamininindoğal formlarını içerir. Bu özellik ise toksinlere maruz kalan ciddin stresle savaşmasına yardımcı olabilir.
  4. Gözenekler ve tıkanlara karşı etkilidir: Jojoba yağı vücudun ürettiği doğal yağa benzer. Bu nedenle ciltteki tıkanma ve gözeneklere karşı destek sağlar ve bu durum daha az sivilce oluşumu anlamına gelir.
  5. Alerjik reaksiyon riski daha düşüktür:Diğer botanik uçucu yağların aksine, jojoba yağı tipik olarak tahriş edici değildir. Alerjik reaksiyonları daha nadir görülür.
  6. Sebum üretimini kontrol etmeye yardımcı olur:Jojoba yağı cildi yumuşatır ve nemlendirir. Bu özellik saça ve ter foliküllerinize, cildinizin ek sebuma (Sebum, yağ bezlerinin meydana getirdiği salgı) ihtiyacı olmadığına dair bir sinyal gönderir. Bu, cildin yağlı görünmesini engeller ve tıkanmış gözeneklerden kaynaklanan sivilceleri önlemeye yardımcı olur.
  7. Kolajen sentezini desteklemeye yardımcı olabilir:Jojoba yağı da vücudun kolajen üretmesine yardımcı olabilir. Cilde uygulanan antioksidanları gelişmiş kolajen sentezine bağlar.
  8. Yara iyileşmesini hızlandırmaya yardımcı olabilir: Ön araştırmalar cilt de oluşan sivilce ve yara izlerinin giderilmesine yardımcı olur.
  9. Egzama gibi diğer kuruyan cilt rahatsızlıklarını yatıştırmaya yardımcı olabilir: Jojoba yağı iyileştirici özelliklere sahiptir. Pullanma, kaşıntı ve ilgili semptomların hafifletilmesine yardımcı olabilir. Doktora danışmak kaydıyla benzeri hastalıklarda destek sağlayabilir.
  10. Güneş yanıklarını yatıştırmaya yardımcı olabilir:Jojoba yağı, bazı doğal güneş koruyucu ürünlerinde kullanılan bir bileşendir. E vitamini kazandırır ve güneş yanığı semptomlarını yatıştırmak için destek sağlar.
  11. Akne tedavisine yardımcı olabilir:Jojoba yağının aknelere karşı da faydalı olabileceği düşünülmektedir.
  12. Kırışıklık görünümünü azaltmaya yardımcı olabilir: Jojoba yağının doğrudan kırışıklıkları, çizgileri tedavi ettiğine dair bir araştırma yok. Ancak yaşlanma belirtilerini yavaşlatmaya yardımcı olabilir.
  13. Yara izlerinin görünümünü en aza indirmeye yardımcı olabilir:E vitamini yara izlerini iyileştirmeye yardımcı olabilir.

 

Sizler de dilediğiniz gibi güçlü etkilere sahip kremleri fason olarak ürettirmek isterseniz. Biz Dağlar Kozmetik olarak sizlere bu konuda hizmet vermekten memnuniyet duyarız. Kırışıklıklarınıza karşı bir an önce etkili kremler üretmek istiyorsanız AR-GE laboratuvar telefonlarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Sizde Fason Kozmetik Üretimi yapmak istiyorsanız buraya tıklayarak iletişime geçmeniz yeterli.  +90 554 831 87 70 numarasına hafta içi 08:00-18:00 arası arayabilirsiniz.

Sorularınız için furkansoydan@daglarkozmetik.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Fason üretim yaptığımız diğer tüm ürünlerimizi incelemek / numune sipariş vermek için burayı tıklaya bilirsiniz.

#fasonkozmetikuretimi #fasonuretim #kozmetikuretimi

Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    WeCreativez WhatsApp Support
    Müşteri temsilcimiz en kısa sürede cevap vericektir.
    👋 Nasıl yardım edebilirim?