HİNT YAĞI


Hint yağı uzun zamanlardan beri kullanılan bir yağ çeşididir. Hint yağı tam bir şifa deposudur. Cilt bakımlarının aranan ismidir.
HİNT YAĞININ CİLDE FAYDALARI ;
-Hint yağı cildin kırışmasını geciktirir.
-Sivilce izlerinin giderilmesinde yardımcıdır.
-Hint yağı kullanımı tırnakları güzelleştirir ve tırnaklarda oluşacak mantarları engeller.
-Selülitleri azaltır.
-Ayak topuklarını pürüzsüzleştirir.
-Elleri yumuşatır.
-Dudakları dolgunlaştırır ve yumuşatır.
– Saçlar ve Saç Derisini Güçlendirir.

Siz de kendinize ait Fason üretim yaptırmak istiyorsanız buraya tıklayarak iletişime geçebilirsiniz. +90 312 309 27 06 ve +90 541 212 27 19 numarasını hafta içi 09:00-18:00 arası arayabilirsiniz.

Sorularınız için info@daglarkozmetik.com mail adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    WeCreativez WhatsApp Support
    Müşteri temsilcimiz en kısa sürede cevap vericektir.
    👋 Nasıl yardım edebilirim?