HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI (COCONUT OİL) İÇEREN FASON KOZMETİK ÜRETİMİ


Hindistan cevizi yağı, antik çağlardan Asya’da imal edilmiştir; en eski bitkisel yağ kaynaklarındandır. Hindistan cevizinin (Cocos Nucifera) çiğ ve olgunlaşmış halinden preslenerek elde edilir, yenilebilir bir yağdır. İçerik bakımında farklı alanlarda kullanılmakta olup, tadı ve kokusu oldukça sevilen bir meyve olmuştur. Hindistan cevizi yağı, saklama koşullarına göre farklı bir form alabilmekte olup, oda sıcaklığının üzerinde berrak bir sıvı olarak görünür. Daha düşük sıcaklıklarda Hindistan cevizi yağı katı, opak ve beyaz görünür.

Hindistan cevizi yağı kozmetik ürünlerde kullanılmaktadır. Saç ürünlerinde de yaygın olarak kullanılan Hindistan cevizi yağı, cilt bakımından oldukça faydalı bir üründür. Cildi nemlendiren Hindistan cevizi yağı aynı zamanda saç bakımında da etkilidir. Saçlara nem, parlaklık ve yumuşaklık kazandırır. Hindistan cevizi yağı içeren ürünleri güzellik ve bakım rutininize eklemeniz oldukça faydalı olacaktır. En önemli özelliklerinden biri cilt tonunu eşitlemesi ve kolajen üretimini hızlandırması olan Hindistan cevizi yağı, cildi beslemeye yardımcı olur.

Sizde Hindistan Cevizi Yağı içeren ürünleri fason üretim ile elde edebilirsiniz. Ankara‘ da Fason kozmetik üretimine  devam eden Dağlar Kozmetik, üretim talepleri ile ilgilenmeye devam etmektedir.

Bizlerle beraber çalışarak fason kozmetik ürün üretimi yaptırmak istiyorsanız. Ankara fabrikamız ve İstanbul Dış Ticaret müdürlüğümüzde sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.

 

Ürettiğimiz ürünleri incelemek ve numune siparişi vermek için lütfen burayı tıklayınız. +90 312 309 27 06 numarasını hafta içi 09:00-18:00 arası arayabilirsiniz.

Sorularınız için info@daglarkozmetik.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Adana Fason Kozmetik ÜretimiAnkara Fason Kozmetik ÜretimiAntalya Fason Kozmetik ÜretimiFason Kozmetikfason kozmetik üreticileriFason Kozmetik Üretimfason kozmetik üretim yapan firmalarFason Kozmetik ÜretimiFason ParfümFason Parfüm ÜretimHaberlerİstanbul Fason Kozmetik Üretimİzmir Fason Kozmetik ÜretimiTürkiye Fason Kozmetik Üretim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    WeCreativez WhatsApp Support
    Müşteri temsilcimiz en kısa sürede cevap vericektir.
    👋 Nasıl yardım edebilirim?