HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI


Hindistan cevizi yağı, hindistan cevizi ağacının meyvesinden elde edilen bir yağdır. Oda sıcaklığında katı bir yağ olmasına rağmen içerdiği orta zincirli yağ asitleri ile diğer doymuş yağlardan farklılık gösterir.

Sık sık önerilen Hindistan cevizi yağı, ciltte bulunan lekeleri gidermede oldukça etkili bir üründür. E vitamini bakımından güçlü olan Hindistan cevizi yağı, ciltte bulunan sorunların da giderilmesi sürecini hızlandırır.

Hindistan Cevizi Yağının Cilde Faydaları

  • Doğal Bir Nemlendiricidir
  • Peeling Etkisi Vardır
  • Vücut Losyonu Olarak Kullanılabilir
  • Ciltteki Lekeleri giderilmesine yardımcı olur
  • Cilt Yaralarınının iyileşme sürecini hızlandırır
  • Cildi Besler
  • Pişikleri Önler
  • Cilt Temizleyici Olarak Kullanılabilir
  • Vücuttaki Çatlaklarla Mücadele Eder

 

Siz de Fason  Üretim yapmak istiyorsanız buraya tıklayarak iletişime geçmeniz yeterli. +90 312 309 27 06 numarasına hafta içi 09:00-18:00 arası arayabilirsiniz.

Sorularınız için info@daglarkozmetik.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Fason üretim yaptığımız diğer tüm ürünlerimizi incelemek / numune sipariş vermek için burayı tıklaya bilirsiniz.

#fasonkozmetikuretimi #fasonuretim #kozmetikuretimi

 

Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    WeCreativez WhatsApp Support
    Müşteri temsilcimiz en kısa sürede cevap vericektir.
    👋 Nasıl yardım edebilirim?