Çay Ağacı Yağının Faydaları


Yağlı ve akneli ciltler denilince ilk akla gelen doğal hammaddelerden biri çay ağacı yağıdır. Antimikrobiyal özelliğinden dolayı pek çok cilt ürününde içeriğe dahil olurken dezenfekte edici ürünlerde de doğal bir alternatif olarak tercih edilmeye başlanmıştır. Ciltteki yağ salgısını düzenlemeye yardımcıdır. Ayrıca saç derisindeki ölü hücreleri temizleyici özelliği sayesinde kepek giderici ürünlerde de yerini almaktadır.

Cilde saf olarak uygulanması alerjiye yatkın ciltlerde soruna neden olabilmektedir o yüzden uygulama dozu iyi ayarlanmalıdır. Sadece problemli bölgelerin üzerine uygulanabilir veya taşıyıcı yağlarla belli oranlarda karıştırılarak cilde uygulanabilir. Alerji görülmesi durumunda kullanımına devam edilmemelidir.

Siz de Çay ağacı yağı içeren Fason Kozmetik Üretimi yapmak istiyorsanız buraya tıklayarak iletişime geçebilirsiniz. +90 312 309 27 06 ve +90 541 212 27 19 numarasını hafta içi 09:00-18:00 arası arayabilirsiniz.

Sorularınız için info@daglarkozmetik.com mail adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Adana Fason Kozmetik ÜretimiAnkara Fason Kozmetik ÜretimiAntalya Fason Kozmetik ÜretimiFason Kozmetikfason kozmetik üreticileriFason Kozmetik Üretimfason kozmetik üretim yapan firmalarFason Kozmetik ÜretimiFason ParfümFason Parfüm ÜretimHaberlerİstanbul Fason Kozmetik Üretimİzmir Fason Kozmetik ÜretimiTürkiye Fason Kozmetik Üretim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    WeCreativez WhatsApp Support
    Müşteri temsilcimiz en kısa sürede cevap vericektir.
    👋 Nasıl yardım edebilirim?