ÇAY AĞACI YAĞI HAKKINDA BİLMEDİKLERİMİZ


Günümüzde raflarda sıkça karşımıza çıkan

Çay Ağacı Yağı içeren ürünler hakkında ne kadar bilgi sahibiyiz?

 

Çay ağacı yağı Avustralya florasına ait önemli bitkiler arasında gösterilen Melaleuca Alternifolia’nın yapraklarından buhar yoluyla damıtılarak elde edilen esansiyel bir yağ türüdür.

 

Çay ağacı yağı tıbbi olarak yüzyıllardır yaraları tedavi etmek ve cilt sorunlarını gidermek için kullanılmıştır. Son yıllarda ise buna ilave olarak kozmetik ürünlerinde sıkça tercih edilmeye başlamıştır.

Bu ürünlerin başında şampuan, sivilce jeli, kremler gelmektedir.

 

Daha gür ve dolgun bir saç yapısına sahip olmak isteyen kişiler çay ağacı içeren şampuanları tercih edebilirler. Çay ağacı yağı saçlarınızı besleyerek korunmasına yardımcı olur. Ayrıca içeriğindeki doğal antiseptikler sayesinde saç derinizdeki problemlerin ve kaşıntıların önüne geçmesinde etkin rol oynar.

Akneli ve sivilceli cilde sahip kişilerde bu gibi problemlerin önüne geçebilmek adına çay ağacı içeren krem, jel ya da sabunları tercih edebilirler.

Siz de Fason Üretim yapmak istiyorsanız buraya tıklayarak iletişime geçmeniz yeterli. +90 312 309 27 06 numarasına hafta içi 09:00-18:00 arası arayabilirsiniz.

Sorularınız için info@daglarkozmetik.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Fason üretim yaptığımız diğer tüm ürünlerimizi incelemek / numune sipariş vermek için buraya tıklayabilirsiniz.

#fasonkozmetikuretimi #fasonuretim #kozmetikuretimi

Adana Fason Kozmetik ÜretimiAnkara Fason Kozmetik ÜretimiAntalya Fason Kozmetik ÜretimiFason Kozmetikfason kozmetik üreticileriFason Kozmetik Üretimfason kozmetik üretim yapan firmalarFason Kozmetik ÜretimiFason ParfümFason Parfüm ÜretimHaberlerİstanbul Fason Kozmetik Üretimİzmir Fason Kozmetik ÜretimiTürkiye Fason Kozmetik Üretim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    WeCreativez WhatsApp Support
    Müşteri temsilcimiz en kısa sürede cevap vericektir.
    👋 Nasıl yardım edebilirim?