CALENDULA YAĞI NEDİR?


 

CALENDULA YAĞI NEDİR?

 

Aynısefa yağı yani diğer adıyla Calendula yağı kullanımı çok uzun zaman öncesine dayanır. Bu yağ dudak balsamlarında, losyonlarda, merhemlerde sık bir şekilde kullanılır. Bu yağ esasen bu ürünlere güç veren esas etkendir. Çürük, yara, egzama gibi semptomlarda Calendula yağı destek vermektedir. Antibakteriyel özelliği vardır. Aynısefa yağının kremlerde, balsamlarda ve tonik gibi pek çok üründe kullanıldığını görmek mümkündür.

 

Calendula Ne İşe Yarar?

Günümüzde organik cilt bakım ürünlerinde sıklıkla kullanılmakta olan Calendula’nın cilde pek çok katkısı bulunuyor.  Calendula bitkisi kuru ciltler üzerinde nemlendirici bir etki sağlar. Ağda, lazer epilasyon sonrası cildin rahatlamasına yardımcı olur. Yaşlanmaya bağlı ortaya çıkan çizgileri en aza indirmeye destek verir. Ciltteki kızarıkların, lekelerini azaltmaya yönelik müdahalelere yardımcıdır. Göz çevresinde meydana gelen halka, morluk görünümlerini azaltmaya katkı veren Calendula organik kozmetik ürünleri içerisinde sıklıkla kullanılır.

 

 

Sizde Calendula yağı içeren ürünler için FASON ÜRETİM yaptırmak isterseniz buraya tıklayarak iletişime geçmeniz yeterli. +90 312 309 27 06 numarasını hafta içi 09:00-18:00 arası arayabilirsiniz.

Fason üretim yaptığımız diğer tüm ürünlerimizi incelemek / numune sipariş vermek için burayı tıklaya bilirsiniz.

Sorularınız için info@daglarkozmetik.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

 

Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    WeCreativez WhatsApp Support
    Müşteri temsilcimiz en kısa sürede cevap vericektir.
    👋 Nasıl yardım edebilirim?