BADEM YAĞI


Badem yağı, doğal güzellik ürünlerinin popüler bir bileşenidir. Hafif ve yatıştırıcı özelliği hem cilt hem de saç için faydalıdır. Cildin su kaybını önlemeye yardımcı olur. Badem yağı cildi, saçları ve saç derisini yumuşak ve sulu tutmak için mükemmel bir tercihtir.

Badem yağının nemlendirici etkileri, kuru veya hassas cilde sahip insanlar için çok faydalıdır. Badem yağı, cildi güneş ışınlarından ve erken yaşlanmaya karşı koruyabilecek E vitamini ile doludur.

E vitamini hücreleri güneş ışınlarından korumasına yardımcı olabileceğini göstermiştir. Güneş ışınlarının ciltte sebep olduğu kimyasal ve yapısal değişiklikleri azaltır.
Rafine edilmemiş badem yağı cilt bakımında daha önemlidir. Çünkü rafine edilmemiş yağ, E vitamini bakımından daha yüksektir. Bu yatıştırıcı yağ, esneme izlerinin yayılmasını önlemeye bile yardımcı olur. Karın bölgesinde gevşeklik izlerinin yanı sıra kızarıklık ve kaşıntıları da azaltır.

 

Sizde FasoN Üretimi yapmak istiyorsanız buraya tıklayarak iletişime geçmeniz yeterli. +90 312 309 27 06 numarasına hafta içi 09:00-18:00 arası arayabilirsiniz.

Sorularınız için info@daglarkozmetik.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Fason üretim yaptığımız diğer tüm ürünlerimizi incelemek / numune sipariş vermek için burayı tıklaya bilirsiniz.

#fasonkozmetikuretimi #fasonuretim #kozmetikuretimi

Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    WeCreativez WhatsApp Support
    Müşteri temsilcimiz en kısa sürede cevap vericektir.
    👋 Nasıl yardım edebilirim?