AZELAİK ASİT


AZELAİK ASİDİN FAYDALARI NELERDİR?

Azelaik asit; arpa, buğday ve çavdar gibi tahıllarda doğal olarak bulunan bir asit çeşididir. Antimikrobiyal ve antienflamatuar özelliklere sahip asittir.  Diğer asitlere kıyasla daha nazik bir soyucudur bu sebeple hassas ciltlere daha uygundur.

Cilt tonunu ve dokusunu iyileştirmeye yardımcı olan azelaik asit özellikle akne tedavisinde tercih edilmektedir. Akne ve iltihaplanlamalara sebep olan bakterilerinin varlığını azaltır ve ciltte meydana gelen kızarıklıkları azaltır ve hücre yenilenmesini artırarak cilt tonu eşitliği sağlar. Düzenli kullanımla beraber daha genç ve sağlıklı bir gürünüm oluşturur. Düzenli kullanımla beraber cilde peeling etkisi yaparak pürüzsüz bir görünüm sağlar.

Sizler de dilediğiniz gibi güçlü etkilere sahip kremleri fason olarak ürettirmek isterseniz. Biz Dağlar Kozmetik olarak sizlere bu konuda hizmet vermekten memnuniyet duyarız. Kırışıklıklarınıza karşı bir an önce etkili kremler üretmek istiyorsanız AR-GE laboratuvar telefonlarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Sizde Fason Kozmetik Üretimi yapmak istiyorsanız buraya tıklayarak iletişime geçmeniz yeterli.  +90 554 831 87 70 numarasına hafta içi 08:00-18:00 arası arayabilirsiniz.

Sorularınız için furkansoydan@daglarkozmetik.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Fason üretim yaptığımız diğer tüm ürünlerimizi incelemek / numune sipariş vermek için burayı tıklayabilirsiniz.    #fasonkozmetikuretimi #fasonuretim #kozmetikuretimi

Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    WeCreativez WhatsApp Support
    Müşteri temsilcimiz en kısa sürede cevap vericektir.
    👋 Nasıl yardım edebilirim?