ARBUTİN SERUM ÜRETİMİ


Cilt lekelerini pek çok kişi kendisinde sorun olarak görmekte ve bunlara çare aramaktadır. Son zamanlarda popülerleşen arbutin, hidrokinona alternatif olarak kullanılmakta ve etkilerini kısa sürede göstermektedir. Uva-ursi (ayı üzümü) bitkisinden üretilen bir glikozit türüdür. Tirozinaz enzimini inhibe ederek lekelerin oluşumunu önleyici etkide bulunur.

 

 

Günümüzde gittikçe popülerleşen arbutin asit içeren serum pazarlama payı yüksek bir üründür.

 

Siz de ARBUTİN SERUM Fason Üretimi yaptırmak istiyorsanız buraya tıklayarak iletişime geçebilirsiniz. +90 312 309 27 06 ve +90 541 212 27 19 numarasını hafta içi 09:00-18:00 arası arayabilirsiniz.

Sorularınız için info@daglarkozmetik.com mail adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    WeCreativez WhatsApp Support
    Müşteri temsilcimiz en kısa sürede cevap vericektir.
    👋 Nasıl yardım edebilirim?