ANEMON YAĞI


ANEMON YAĞI

Şifalı bitkilerden biri olan mavi anemonun, damıtma yolu ile bitkisinden elde edilen yağın oldukça çok faydası vardır. Geçmiş zamanlardan günümüze değin yaygınlığını kaybetmeden ulaşan bu şifalı yağ, estetik ve güzellik amaçlı da kullanılmaktadır.

Mavi anemon yağının faydaları; kırışıklıkları azaltır, yaşlanmayı geciktirir cildin kendisini yenilemesini sağlar, cilt üzerinde oluşan soyulmaları, çatlak izlerini ve yanıkları tedavi etmede son derece etkili bir yağdır. Ciltteki gözenekleri yok eder ve ince çizgi oluşumunu engeller. Kuru ciltleri büyük oranda nemlendirir. Cilt lekeleri, akne, sivilce gibi problemlere birebir etki sağlar. Yıpranmış olan saçları eski canlılığına kavuşturur, saç foliküllerini son derece besler. Saçlarda oluşan kepekleri önler.

Sizde Fason Üretim yapmak istiyorsanız buraya tıklayarak iletişime geçmeniz yeterli. +90 312 309 27 06 numarasına hafta içi 09:00-18:00 arası arayabilirsiniz.

Sorularınız için info@daglarkozmetik.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Fason üretim yaptığımız diğer tüm ürünlerimizi incelemek / numune sipariş vermek için burayı tıklaya bilirsiniz.

#fasonkozmetikuretimi #fasonuretim #kozmetikuretimi

Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    WeCreativez WhatsApp Support
    Müşteri temsilcimiz en kısa sürede cevap vericektir.
    👋 Nasıl yardım edebilirim?