ALLANTOIN


ALLANTOIN NEDİR?

Allantoin, papatya, buğday filizi, şeker pancarı ve mor çiçekli bir bitki olan karakafes gibi bitkilerde bulunur. Bitki kaynaklarının yanı sıra, belirli bakteri ve hayvan türlerinde doğal olarak bulunur.

 

ALLANTOIN KULLANIMIN CİLDE FAYDASI

Öncelikle Allantoin’in elde edildiği karakafes bitkisinin eski çağlardan beri hem yapraklarının hem de köklerinin kullanıldığı bilinmelidir. Yüzyıllardır küçük yaralanmaları ve şişlikleri iyileştirmek için kullanılmıştır.

Allantoin içeren ürünler cilt bakımı için kullanıldığında, nemlendirici ve cildi besleyici faydalar sağlayabilir. Ayrıca yatıştırıcı etkileri sayesinde cilde sakinlik hissi sağlamak için faydalıdır.

Ölü deri hücrelerinin ciltten atılmasına yardımcı olur. Cilt tabakasını yumuşatarak pürüzsüz bir cilt sahibi olmanızı sağlar. Tahriş, kızarıklık başta olmak üzere cilt yanıkların da faydalıdır. Kolojen sentezine yardımcı olur böylelikle yaşlanmayı geciktirir.

 

Sizler de dilediğiniz gibi güçlü etkilere sahip kremleri fason olarak ürettirmek isterseniz. Biz Dağlar Kozmetik olarak sizlere bu konuda hizmet vermekten memnuniyet duyarız. Kırışıklıklarınıza karşı bir an önce etkili kremler üretmek istiyorsanız AR-GE laboratuvar telefonlarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Sizde Fason Kozmetik Üretimi yapmak istiyorsanız buraya tıklayarak iletişime geçmeniz yeterli.  +90 554 831 87 70 numarasına hafta içi 08:00-18:00 arası arayabilirsiniz.

Sorularınız için furkansoydan@daglarkozmetik.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Fason üretim yaptığımız diğer tüm ürünlerimizi incelemek / numune sipariş vermek için burayı tıklaya bilirsiniz.

#fasonkozmetikuretimi #fasonuretim #kozmetikuretimi

Haberler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    WeCreativez WhatsApp Support
    Müşteri temsilcimiz en kısa sürede cevap vericektir.
    👋 Nasıl yardım edebilirim?