Argan Nedir ? Faydaları Nelerdir ?

“Argania Spinosa L “ yani  Argan ağacı,  Fas’ın güneybatısında yetişen bir bitki türüdür.

Yaklaşık ömrü 150-200 yıldır.

Aşırı kuraklığa ve yarı çöl iklimde yetişmeye uygun bir bitki türüdür.

Argan ağacının meyvesinden üretilen argan yağı Fas’ta sıvı altın olarak adlandırılmıştır.

İçeriğinde çok fazla yağ barınırken, zeytinin 3 katı E vitamini içermektedir.

Aynı zamanda yüksek oranda antioksidan özelliği de taşımaktadır.

Argan Yağının cildimize, saçlarımıza ve tırnaklarımıza faydaları anlatmakla elbette bitmez fakat birkaç örnek verecek olursak,

Cildimizin dışardan aldığı olumsuz etkileri ortadan kaldırması için hücrelerimizin yenilenmesine yardımcı olur.

Cildimizdeki tahrişin azalmasına yardımcı olur.

Yıpranmış saçlarımızın beslenmesine ve parlak görünmesine destek olur.

Kırılan ve dökülen tırnaklarımızın güçlenmesine yardımcı olur.

 

Siz de içeriğinde Argan olan Fason Üretim yapmak istiyorsanız buraya tıklayarak iletişime geçmeniz yeterli. +90 312 309 27 06 numarasını hafta içi 09:00-18:00 arası arayabilirsiniz.

Sorularınız için info@daglarkozmetik.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Fason üretim yaptığımız diğer tüm ürünlerimizi incelemek / numune sipariş vermek için buraya tıklayabilirsiniz.

Adana Fason Kozmetik ÜretimiAnkara Fason Kozmetik ÜretimiAntalya Fason Kozmetik ÜretimiFason Kozmetikfason kozmetik üreticileriFason Kozmetik Üretimfason kozmetik üretim yapan firmalarFason Kozmetik ÜretimiFason ParfümFason Parfüm ÜretimHaberlerİstanbul Fason Kozmetik Üretimİzmir Fason Kozmetik ÜretimiTürkiye Fason Kozmetik Üretim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    WeCreativez WhatsApp Support
    Müşteri temsilcimiz en kısa sürede cevap vericektir.
    👋 Nasıl yardım edebilirim?